Τότο για Χάμιλτον: “Ελπίζω να παραμείνει, είναι παιδί της Mercedes”

Ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας ότι ο πιλότος της Mercedes και 7 φορές Πρωταθλητής πρέπει να παραμείνει και το 2022 στην γερμανική εταιρεία.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι πιλότοι της Mercedes πρέπει να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι ώστε να μην έχουν δεύτερες σκέψεις κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, καθώς χρειάζεται να αφοσιωθούν μόνο στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Αναλυτικά:

“Το ελπίζω [να παραμείνει]. Το ταξίδι που είχαμε μαζί ήταν πολύ επιτυχημένο. Υπήρξε οδηγός της Mercedes, παιδί της Mercedes, από τις ημέρες του στο Karting. Δεν αγωνίστηκε ούτε ένα Σαββατοκύριακο στη Formula 1 με κινητήρα διαφορετικό από Mercedes, οπότε αυτή είναι η λογική συνέχιση της ιστορίας.

Δεν θέλουμε να το αφήσουμε πάλι για τον Ιανουάριο για να οριστικοποιήσουμε τους δύο οδηγούς μας. Το καλοκαίρι είναι που πρέπει να συμβεί. Και επιπλέον, για να προσφέρουμε στους οδηγούς την ηρεμία που χρειάζονται για να αφοσιωθούν στη δουλειά τους.

Για τη νέα χρονιά υπάρχουν πολλά ‘χαρτιά’ ανοιχτά και πάντα θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μακροχρόνια, εγγυώμενοι παράλληλα την ολοκληρωτική πίστη μας στο τρέχον οδηγικό μας δίδυμο.

Δεν αμφισβητούμε τον Βάλτερι ή τον Λιούις, αλλά συζητήσεις προφανώς θα υπάρξουν – αλλά όχι τον ερχόμενο Ιανουάριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.