Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Ανδρέας Δουβής!

Ο διεθνής Έλληνας διαιτητής κλήθηκε ξανά από την παγκόσμια ομοσπονδία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Ανδρέας Δουβής είχε βρεθεί και το 2021 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ως ένας από τους διαιτητές του όπλου της σπάθης, ενώ το 2004 συμμετείχε και και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ως τοπικός διαιτητής. Τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή παρουσία σε όλους τους μεγάλους αγώνες της ξιφασκίας, παγκόσμια και ηπειρωτικά πρωταθλήματα, παγκόσμια κύπελλα, γκραν πρι αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας (2018), ενώ είχε βραβευτεί από τη FIE ως ένας από τους τέσσερις κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Η παρουσία του σε δεύτερη διαδοχική Ολυμπιακή διοργάνωση, στο Παρίσι το 2024, είναι ιδιαίτερα τιμητική όχι μόνο για τον ίδιο και τον σύνδεσμο των Ελλήνων διαιτητών ξιφασκίας αλλά και για όλη την οικογένεια της ελληνικής ξιφασκίας. Το Δ.Σ. της ΕΟΞ συγχαίρει τον Ανδρέα Δουβή για αυτή τη νέα προσωπική επιτυχία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.