Βελέντζας: «Δικαιώνονται οι κόποι μιας ζωής»

Περίπου επτά χρόνια αφότου άρχισε η συνεργασία του με τον Απόστολο Χρήστου, o Παναγιώτης Βελέντζας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης και ο προπονητής του, Παναγιώτης Βελέντζας είναι ικανοποιημένος με την πορεία του αθλητή του.

«Ήταν ο μεγάλος στόχος, όνειρο ζωής και καριέρας αυτό το χρυσό, η κορυφή της Ευρώπης», παραδέχθηκε ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, και συνέχισε: «Να τονίσουμε ότι ήρθε στην τέταρτη συνεχόμενη άνοδο του αθλητή σε βάθρο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δικαιώνονται οι κόποι μιας ζωής, καθώς υπήρχαν οι επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά έλειπε το χρυσό και τελικά ήρθε. Επιτεύχθηκε επίσης και ο άλλος μας στόχος, που ήταν το ατομικό ρεκόρ σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Και ο αθλητής και εγώ είμαστε τρισευτυχισμένοι. Πετάμε στα ουράνια. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια, γιατί υπάρχουν και τα 100μ. Σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο του Απόστολου για μένα στην ονομαστική μου εορτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.