Περιοδεία της ΕΙΟ στη Β. Ελλάδα

Θα διοργανωθούν προπονητικά καμπ στις κατηγορίες ανάπτυξης υπό της επίβλεψη του Τάσου Μπουντούρη.

Στα πλαίσια της περιοδείας της διοίκησης της ΕΙΟ σε όλη τη χώρα κλιμάκιο υπό την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νίκη Αναστασίου επισκέφθηκε το τριήμερο 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου τους ομίλους της Β. Ελλάδος.

Την περασμένη Κυριακή ο έφορος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Ο.Θ.Α. Δημήτρης Σμέης, παρουσία του αντιπροέδρου της Β. Ελλάδος Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, οργάνωσε συνάντηση όλων των σωματείων στις εγκαταστάσεις του ομίλου του. Συγκεκριμένα εκπροσωπήθηκαν οι Ι.Ο.Θ., Ν.Ο.Θ., Ο.Θ.Α., Ο.Φ. Θαλάσσης, Ν.Ο. Ανοιχτής Θαλάσσης, Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς, Ν.Ο. Ακτής Θερμαϊκού, Ι.Ο. Καβάλας Δήμου Παγγαίου, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης, Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης και Ν.Ο. Βεγορίτιδας.

Στη συνάντηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τους παράγοντες των ομίλων συζητήθηκαν όλα τα γνωστά καυτά θέματα που απασχολούν τα σωματεία με πιο σημαντικό αυτό των εγκαταστάσεων. Όλο και περισσότεροι όμιλοι αντιμετωπίζουν ένα σωρό θέματα με τις τοπικές αρχές και περιμένουν ότι κάποια στιγμή αυτό το τεράστιο και διαχρονικό πρόβλημα που τους απειλεί με ξεσπίτωμα θα βρει τη λύση του με νομοθετική ρύθμιση από την Πολιτεία.

Επίσης αρκετοί εκπρόσωποι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη πόρων έτσι ώστε να αγοραστούν καινούργια σκάφη, δεδομένων των αλλαγών στις ολυμπιακές κατηγορίες. Όλοι συμφώνησαν ότι ο βασικός λόγος είναι η μειωμένη επιχορήγηση από το υφυπουργείο αθλητισμού.

Στη σύσκεψη της ΕΙΟ με τους ομίλους της Β. Ελλάδος τονίστηκε η μεγάλη επιτυχία των προπονητικών καμπ που έχουν διοργανωθεί σε όλη τη χώρα στις κατηγορίες Ανάπτυξης Οπτιμιστ και έχουν βοηθήσει τους αθλητές μας να ξεχωρίζουν στους μεγάλους διεθνείς αγώνες και να κατακτούν το ένα μετάλλιο μετά το άλλο.

Έτσι, αποφασίστηκε να γίνουν δυο καμπ για τους ιστιοπλόους των σωματείων της ευρύτερης περιοχής υπό την επίβλεψη του Τάσου Μπουντούρη. Μάλιστα, πριν από το Περιφερειακό πρωτάθλημα θα προηγηθεί προπονητικό καμπ στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Θ. παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητών Αντώνη Δροσόπουλου και Χάρη Γκανιάτσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.