Ιππασία: Η ΕΟΙ τίμησε τους κορυφαίους της χρονιάς

Μετά από δύο χρόνια λόγω του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε και πάλι στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ετήσια Εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΕΟΙ τίμησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα της ιππασίας. Ο υπουργός στον χαιρετισμό του μίλησε με θερμά λόγια για το άθλημα και τους αθλητές της ιππασίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο και το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει το «σπίτι» της Ιππασίας.

Ακόμη η ΕΟΙ τίμησε την πρώην υπουργό, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, επίσης για την προσφορά της στην Ελληνική Ιππασία, αλλά και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, για την αναβίωση της Ίλης Ιππικού.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,, ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Κώστας Αλαγιάννης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους αθλητές της ιππασίας. Η ΕΟΙ βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της, την Ιόλη Μυτιληναίου για τις διακρίσεις της και την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αυγούστου, και τον Άγγελο Τουλούπη για τις επιτυχίες του όλη την περασμένη χρονιά, αλλά και τους δύο αθλητές του paradressage, Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη και Μιχάλη Καλαράκη, για την πρώτη και πολύ καλή παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Δανίας.

Ακόμη βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές που τίμησαν το εθνόσημο με την συμμετοχή και προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, οι αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, οι πρωταθλητές 2022 στα τρία ιππικά αθλήματα, οι πρωταθλητές και πολυνίκες Όμιλοι.

H ελληνική ιππασία τίμησε και φέτος φορείς και εταιρείες χορηγούς της, καθώς και ιδιώτες που έρχονται αρωγοί στο πρόγραμμα της όλη την χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.