Πήρε Κομαρζέφσκι η ΑΕΚ

Έναν παίκτη με παραστάσεις από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενέταξε στο δυναμικό της η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Πολωνό Κριστόφ Κομαρζέφσκι, ο οποίος είναι διεθνής, ενώ έχει αγωνιστεί με τη Βίσλα Πλοκ τόσο στο Champions League, όσο και στο European League. Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ υπέγραψε για ένα χρόνο στον «Δικέφαλο» και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος. Παράλληλα, έκανε λόγο για «μια τεράστια ευκαιρία που ανοίγεται για εμένα», ενώ, αναφερόμενος στους στόχους της νέας ομάδας του, εξέφρασε την ελπίδα οι «κιτρινόμαυροι» να κάνουν «το βήμα μπροστά στην Ευρώπη» και να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα.

«Ειλικρινά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μια τεράστια ευκαιρία που ανοίγεται για εμένα. Και ελπίζω πως θα κάνουμε το βήμα μπροστά στην Ευρώπη και για ακόμα μία φορά θα κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο στην Ελλάδα» δήλωσε ο Κομαρζέφσκι στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για το πως περιμένει το πρώτο παιχνίδι με τη νέα ομάδα του απάντησε πως «δεν μπορώ να περιμένω… Θέλω να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλω μία σεζόν γεμάτη έντονα συναισθήματα», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα… μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι τιμή για εμένα να παίζω εδώ την επόμενη χρονιά. Σας ευχαριστώ και τα λέμε στο… τερέν».

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι. Ο 24χρονος (16/09/1998) δεξιός εξτρέμ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κομαρζέφσκι είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Wybrzeże Gdańsk, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται με την Wisła Płock. Με τον πολωνικό σύλλογο έπαιξε στο EHF European League, αλλά πέρσι και στο EHF Champions League.

Κρζισζτόφ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.