Ήττα – αποκλεισμός για την ΑΕΚ στο Euro Cup

Η ΑΕΚ πάλεψε για την υπέρβαση απέναντι στη Σαμπαντέλ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη, ολοκληρώνοντας χωρίς νίκη την παρθενική συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υδατοσφαίρισης.

Στο τελευταίο παιχνίδι της για τον Δ΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup, που φιλοξενήθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, η Ένωση ηττήθηκε 10-8 από την ισπανική ομάδα και κατετάγη τρίτη στον όμιλο, με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο «Δικέφαλος», που χρειαζόταν νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ξεκίνησε καλά και είχε προβάδισμα μέχρι δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (4-3), όμως στη συνέχεια οι Καμπάνιας και Σαναούχα οδήγησαν τη Σαμπαντέλ σε ένα σερί 4-0, που της έδωσε προβάδισμα 7-4. Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντιμίτριε Κριγιέστορατς, η ΑΕΚ ισοφάρισε (7-7) στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου, αλλά στο φινάλε «μίλησε» η εμπειρία των Ισπανών, που έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Κριγέστορατς 4, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Σταμέλος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.