Άρχισε η δράση στο προπονητικό καμπ νεαρών επιλέκτων της ΕΦΟΕπΑ

υ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 28/08 η πρώτη συγκέντρωση των νεαρών επίλεκτων αθλητών για το καλοκαιρινό προπονητικό καμπ της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η δράση άρχισε με τρίωρη προπόνηση, θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 04/09. Μετέχουν αθλητές και αθλήτριες με υψηλές θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης από τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Στο πρώτο ραντεβού βρέθηκαν τα 22 από τα 28 δηλωμένα παιδιά  και τα υπόλοιπα 6 θα ενσωματωθούν αύριο Δευτέρα 29/08. Για να υποδεχτούν τους συμμετέχοντες βρέθηκαν από νωρίς στο προπονητήριο ο πρόεδρος  της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου και ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει, καθώς αυτή τη βδομάδα έχει δραστηριότητα σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία με συνολικά πέντε διεθνείς. Παρόντες από το προπονητικό τιμ του καμπ ο επικεφαλής Γιώργος Καρύτσας, ο Χρήστος Βατσακλής και ο Σπύρος Κιούφης, ενώ από αύριο θα είναι παρούσα και η Ρούλα Λαμπρινίδη. Δείτε φωτογραφίες από το ΣΕΦ στα link https://www.facebook.com/efoepa/photos/pcb.5154042388027958/5154363774662486 και https://www.instagram.com/hellenic_table_tennis/, όπως και βίντεο με πολλά πλάνα και δηλώσεις από το WEB TV της ομοσπονδίας στο λινκ Ξεκίνησε το προπονητικό καμπ στο ΣΕΦ 28/08/2022

Ο Κώστας Παπαγεωγίου καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε «να φύγετε καλύτεροι παίκτες από εδώ στο τέλος του καμπ». Ακολούθως ο Κ. Βατσακλής έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καθημερινότητα σε «μία από τις καλύτερες αίθουσες πινγκ πονγκ στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να προσέχουμε γιατί ανήκει σε όλους εσάς», ενώ ο Καρύτσας, που θα έχει καθημερινά τη γενική επίβλεψη, συνέστησε στα παιδιά να ενημερώνουν άμεσα τους προπονητές για οποιοδήποτε πρόβλημα και κυρίως για τυχόν τραυματισμό.   

Στην αίθουσα παρέστη και ο εργοφυσιολόγος Χρήστος Μπαλαμπίνης, που συνεργάζεται με την ομοσπονδία κι έχει ετοιμάσει οδηγίες για τη διατροφή των αθλητών του καμπ. Τέλος, καθώς μαζεύονταν στην κερκίδα οι νεαροί επίλεκτοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το τελευταίο κομμάτι από προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας Γιώργου και Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου, εικόνες που επίσης έχουν τη σημασία τους για τους επίδοξους διεθνείς του αύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.