Οριστικό: Η ΕΦΟΕπΑ θα διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό Τοπ 16

Με τον τίτλο «η Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απέκτησε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Τοπ 16» η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) οριστικοποίησε σε σημερινό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της την ανάθεση της μεγάλης διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Το ετήσιο τουρνουά, που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ηπείρου σε άνδρες και γυναίκες, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης! Είναι το υπέροχο αποτέλεσμα μίας μεθοδικής προσπάθειας της νέας διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., είναι η εξέλιξη που ικανοποιεί τη δυνατή επιθυμία αρκετών χρόνων για την ανάληψη σπουδαίας διεθνούς διοργάνωσης, είναι το γεγονός, που δίνει χαρά σε όλους τους φίλους του αθλήματος, αλλά δημιουργεί και την υποχρέωση να βγει σε πέρας η αποστολή ώστε η χώρα μας να έχει στήριγμα για να πάρει κι άλλες μεγάλες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Θυμίζουμε ότι η ΕΦΟΕπΑ ενδιαφέρθηκε άμεσα για το τουρνουά μόλις έμαθε ότι λόγω κορωνοϊού δεν θα γίνει στην Ελβετία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στις 15 του μήνα πραγματοποίησε επαφές στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιγκόρ Λεβίτιν, έγινε επίσκεψη και στο γυμναστήριο της ΧΑΝΘ κι έπεισε με τις προτάσεις της. Δύο μέρες αργότερα η ETTU ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δώσει τη διοργάνωση στην Ελλάδα και σήμερα ήρθε η οριστική εξέλιξη.
Το ρεπορτάζ της ETTU για το Europe Top 16 Cup αναφέρει αναλυτικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να δώσει τα δικαιώματα φιλοξενίας του Top 16 της Ευρώπης 2021 στην ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος με το τουρνουά, που θα διεξαχθεί στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο γενικός γραμματέας της ETTU θα προσκαλέσει – το αργότερο επτά (7) εβδομάδες πριν από την έναρξη των αγώνων – τους επιλεγμένους όπως και τους αναπληρωματικούς παίκτες για κάθε μία από τις δύο εκδηλώσεις, βάσει του τελευταίου διαθέσιμου ευρωπαϊκού πίνακα αξιολόγησης.

Σε κάθε event καλούνται οι ακόλουθοι παίκτες:

α) Ο σημερινός πρωταθλητής Ευρώπης

β) οι πρώτοι 14 παίκτες από την τελευταία διαθέσιμη λίστα κατάταξης στην Ευρώπη, εξαιρουμένου του τρέχοντος πρωταθλητή της Ευρώπης, ή οι 15 κορυφαίοι παίκτες, εάν είναι και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας χώρας μέσα σε αυτές τις προκρίσεις.

γ) εάν κανένας παίκτης από τη διοργανώτρια ομοσπονδία δεν προκρίνεται, τότε αυτή η ομοσπονδία θα ορίσει έναν αθλητή της ν’ αγωνιστεί στο Τοπ 16.

Δεν θα υπάρχουν περισσότεροι από δύο (2) παίκτες από μία ομοσπονδία σε κάθε event. Ο πρώτος αναπληρωματικός αθλητής και η πρώτη αναπληρωματική αθλήτρια μπορεί να κληθούν να παραστούν.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Τα τρόπαια για τους νικητές στα τουρνουά των ανδρών και των γυναικών έχουν γίνει δωρεά στη μνήμη των παγκόσμιων πρωταθλητών Richard Bergmann και Trude Pritzi, αντίστοιχα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.