Άρση Βαρών: Ο Ιακωβίδης 8ος στην Ευρώπη!

Στους 8 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης ανήκει ο Θοδωρής Ιακωβίδης που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών του Ερεβάν, στην κατηγορία των 89 κιλών.

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 338 κιλά και την 8η θέση στο σύνολο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αξία του.

Ο Ιακωβίδης είχε τρεις επιτυχημένες προσπάθειες στο αρασέ, στα 150, τα 155 και τα 158 κιλά, όπου πήρε και την 7η θέση. Στο επολέ ζετέ, σήκωσε με τη δεύτερη τα 180 κιλά και έχασε την πρώτη στο ίδιο βάρος και την τρίτη στα 185, με αποτέλεσμα να καταταγεί ένατος στην κίνηση!

Nωρίτερα, η Δέσποινα Χαριτοπούλου και η Δέσποινα Πολακτσίδου αγωνίστηκαν στο Β’ γκρουπ στα 76κ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών. Η Χαριτοπούλου πήρε την 5η θέση με 187 κιλά στο σύνολο . Η Δέσποινα ήταν 6η με 84 κιλά στο αρασέ και 6η με 103 κιλά στο επολε ζετέ.

Στο ίδιο γκρουπ η Δέσποινα Πολακτσίδου κατετάγη 7η με 185 κιλά στο σύνολο. Ηταν 9η στο αρασέ με 80 κιλά και 5η στο επολέ ζετέ με 105 κιλά.

Με τα τρία αυτά παιδιά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών. Η ΕΟΑΒ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή για την εμφάνιση τους, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Χρήστο Τριφύλλη, τον Εθνικό Προπονητή Γιώργο Μαρκούλα καθώς και την Αρχηγό Αποστολής Αννα Στρούμπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.