Υψηλό επίπεδο και λάμψη στο “8ο Emeralds Cup Spartacus”

Το διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώνει ο Σπάρτακος, ο Σύλλογος που υπηρετεί τη γυμναστική και έχει αναδείξει Ολυμπιονίκες όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος για μία ακόμη χρονιά είναι αντάξιο των προσδοκιών

Με κάθε λαμπρότητα έγινε (20/10) η τελετή έναρξης του «8ου Emeralds Cup Spartacus”, του μίτινγκ της ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώνει (το Σαββατοκύριακο 20-21/10) στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών ο Α.Γ.Ε.Μ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Το μίτινγκ έχει γίνει θεσμός με το υψηλό επίπεδο των αθλητριών που συμμετέχουν αλλά και με το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό. 

Ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος, Γιώργος Δέλλιος, τόνισε: «Για μία ακόμη χρονιά ευτυχήσαμε να διοργανώσουμε πετυχημένους αγώνες. Ο στόχος μας όμως είναι με τη συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού το 9ο EMERALDS CUP SPARTACUS να γίνει σε έναν χώρο που θα πληρεί όλους τους κανόνες για αγώνες υψηλού επιπέδου. Ισως αυτός ο χώρος να είναι το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και φέτος στην προσπάθειά μας».

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- με την παρουσία τριών αθλητριών που είχαν διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Βούλα Πατουλίδου, την Ειρήνη Αϊνδιλή, και τη Μαρία Σανσαρίδου καθώς και πολλών φίλων της ρυθμικής γυμναστικής. 
Απονεμήθηκαν πλακέτες στην Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και στον Γ.Γ.Α., Τζούλιο Συναδινό για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Ακόμη τιμήθηκαν η προπονήτρια από την Ρωσία, Ινα Πάστβινα, η Ρούλα Σανσαρίδου, και η Νίκη Παγκάλου.

Στην τελετή έναρξης -εκτός από τις προαναφερθείσες αθλήτριες με Ολυμπιακές διακρίσεις- παρευρέθησαν  ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓΑ, κ. Αλέξης Αδαμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης, Νίκος Λαγός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Απόστολος Τσολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος και η πρώην Γ.Γ.Α., Κούλα Γιαννακίδου. 

Βασιλειάδης: “Διοργάνωση-θεσμός για τη Θεσσαλονίκη”

Χαιρετισμό στους αγώνες απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης: «Χαιρετίζω την έναρξη του Spartacus Emeralds cup 2018. To διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής διεξάγεται για 8η χρονιά, γεγονός που πιστοποιεί τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Θέλω να συγχαρώ θερμά τους διοργανωτές, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό.
Εύχομαι σ’ όλες τις συμμετέχουσες καλή επιτυχία και θα ήθελα να τονίσω ότι στον αθλητισμό, νίκη είναι η συμμετοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.