Από το “Transparent” έρχεται η δημιουργός της ταινίας “Red Sonja”

Σε διπλό ρόλο θα βρεθεί η δημιουργός.Η δημιουργός της σειράς του Amazon Prime, "Transparent", Jill...

Σε διπλό ρόλο θα βρεθεί η δημιουργός.

Η δημιουργός της σειράς του Amazon Prime, “Transparent”, Jill Soloway, θα αναλάβει να σκηνοθετήσει και να γράψει την κινηματογραφική μεταφορά του “Red Sonja”, σύμφωνα με το Deadline.

“Ανυπομονώ να να ζωντανέψω τον επικό κόσμο της Red Sonja”, είπε η Soloway σε δήλωσή της. “Το να εξερευνάς τη δυνατή μυθολογία και να εξελίσσεις την έννοια της ηρωίδας είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

Η Soloway έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy για το “Transparent”, ενώ προηγούμενη δουλειά της ήταν η παραγωγή του “Six Feet Under”. Στο Φεστιβάλ Ταινιών του Sundance κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας για την ταινία της “Afternoon Delight” (2013). Η τελευταία σεζόν του “Transparent” θα έχει τον τίτλο “Finale Musicale” και θα είναι μια ταινία μιούζικαλ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Tο project έμεινε χωρίς σκηνοθέτη λόγω της αποχώρησης του Bryan Singer, μετά από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών. Ο Singer είχε αναλάβει την ταινία από πέρυσι και διαπραγματευόταν έναν παχυλό μισθό. O διορισμός του είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις, και η ταινία σταμάτησε την παραγωγή λόγω των κατηγοριών εναντίον του σκηνοθέτη. Διάφορα παρελθοντικά περιστατικά είχαν οδηγήσει στην αποχώρηση του από τη θέση του ως εκτελεστικός παραγωγός στις σειρές “Legion” και “The Gifted”, αλλά και την παράδοση των σκηνοθετικών ινίων του “Bohemian Rhapsody”.

Τo “Red Sonja” είναι ένα project που ετοιμάζεται εδώ και 10 χρόνια. Ο χαρακτήρας έχει μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη το 1985, σε μία ταινία που πρωταγωνιστούσε η Brigitte Nielsen και ο Arnold Schwarzenegger. Μάλιστα στην Ελλάδα η ταινία δεν είχε το όνομα “Red Sonja”, αλλά “Κάλιντορ ο Μονομάχος”. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε επίσης στη live action τηλεοπτική σειρά “Conan”. Η Red Sonja είναι δημοφιλής και στα κόμικ, ξεκινώντας το 1970 στην Marvel Comics και με μία πιο πρόσφατη σειρά από την Dynamite Entertainment.

Η νέα ταινία θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την αρχική του 1985 καθώς θα παρουσιάζει νέα ιστορία και χαρακτήρες. Με το όνομα της Millennium Media του “The Expendables” μπροστά, οι Avi Lerner και Joe Gatta έχουν αναλάβει την παραγωγή, σε συνεργασία με τους Mark Canton και Courtney Solomon της Cinelou, τον Luke Lieberman που διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου, στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού και την Andrea Sperling, τη συνεργάτη της Soloway στην εταιρεία παραγωγής της Topple Productions.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.