Σκόρπισαν οι “ασπρόμαυροι”

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (14/11) χωρίς οκτώ διεθνείς, που αναχώρησαν σήμερα (12/11), και τον τραυματία Κίτσιου

Εννιά απουσίες μέτρησε σήμερα (12/11) ο Ρασβάν Λουτσέσκου από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, αυτές των οκτώ “ασπρόμαυρων” διεθνών και του μοναδικού τραυματία της ομάδας, του Στέλιου Κίτσιου. Κυριολεκτικά, τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ήταν άδεια!
Την Τετάρτη (14/11), ο “Δικέφαλος” αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην Κρήτη, για το Κύπελλο. Ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει γι’ αυτή την αναμέτρηση τους διεθνείς. Για τον Κίτσιου, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στη γάμπα στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, θα ξεκαθαρίσει αύριο, στην πρωινή προπόνηση (10:30) στην Τούμπα, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον ερχόμενο αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στους διεθνείς, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τις ερχόμενες αναμετρήσεις με τη Φινλανδία και την Εσθονία βρίσκονται οι Πέλκας, Πασχαλάκης και Καρέλης.

Ο Δημήτρης Λημνιός, καθώς και ο Λάζαρος Λάμπρου, είναι στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας U21, κόντρα στην Αυστρία, στα μπαράζ της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 16/11 και ώρα 18:00, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 20 του μήνα στις 19:00.
Σερβία και Ρουμανία αντιμετωπίζουν εναλλάξ Μαυροβούνιο και Λιθουανία για το Nations League. Οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αλίν Τόσκα βρίσκονται στις επιλογές των προπονητών των Εθνικών τους ομάδων.
Ακόμη, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, η Αίγυπτος έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ήδη και φιλοξενεί την Τυνησία για το παιχνίδι που κρίνει την πρωτιά του ομίλου, με τον Αμρ Ουάρντα να είναι στις επιλογές του Χαβιέ Αγκίρε. Το Πράσινο Ακρωτήρι, με τον Φερνάντο Βαρέλα να επιστρέφει στην αποστολή, ταξιδεύει στην Ουγκάντα και θέλει νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης, μετά την ήττα στην Τανζανία την προηγούμενη αγωνιστική.
Επιπλέον των παραπάνω, με έξι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει η Εθνική Ελλάδας U19 στη Βουλγαρία για να συμμετάσχει στην Qualifying Round του 18ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στον όμιλο της χώρας μας συμμετέχουν πέρα από τους οικοδεσπότες Βουλγάρους, η Ρουμανία και το Γιβραλτάρ, με τις δύο πρώτες θέσεις να δίνουν το εισιτήριο για την Elite Round. Στις επιλογές του Γιάννη Γκούμα είναι οι Λευτέρης Λύρατζης, Αντώνης Γαϊτανίδης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Απόστολος Διαμαντής, Μάριος Τσαούσης, ενώ στη θέση του τραυματία Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη, κλήθηκε ο Γιώργιος Δούμτσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.