Προχωράει το πλάνο για νέο γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές για την εύρεση χώρου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο του γήπεδο και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως εξετάζεται η περίπτωση του στρατοπέδου Καρατάσιου.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές για την εύρεση χώρου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο του γήπεδο και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως εξετάζεται η περίπτωση του στρατοπέδου Καρατάσιου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος της διοίκησης του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι να χτιστεί στην περιοχή τόσο η νέα έδρα της ομάδας, όσο και το νέο της προπονητικό κέντρο.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα, που τυχόν προκύψουν ώστε να προχωρήσει το πλάνο. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να βρεθεί ο νέος χώρος, που θα στεγάσει τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να προχωρήσουν στα σχέδια για το νέο γήπεδο. Πάντως, ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να προτιμηθεί τελικά η ανακατασκευή της Τούμπας, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει προαναγγείλει δημοσκόπηση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να αποφασιστεί, ποια λύση θα προτιμηθεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.