Σημαντικές απουσίες για Κατάγια

Χωρίς δύο βασικούς "πυλώνες" στη ρακέτα θα αγωνιστούν οι Φινλανδοί απέναντι στον Άρη αύριο (7/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες στις θέσεις των ψηλών θα αγωνιστεί αύριο (7/11) η Κατάγια απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup. Οι Σαμούλι Βαντάγια και Ραχλίρ Χόλις Τζέφερσον είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, οπότε δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.
Ο πρώτος χτύπησε στον πρόσφατο αγώνα με την Λουκόιλ Λέφσκι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1-3 εβδομάδες. Ο δεύτερος τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Ντνίπρο και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου στον έναν μήνα. Και οι δύο αγωνίζονται ως φορ. 
Να σημειωθεί ότι τόσο ο Βαντάγια, όσο και ο Τζέφερσον είχαν αγωνιστεί στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος είχε σημειώσει 9 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος είχε πετύχει 8 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ. Σε σχέση με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, πάντως, η Κατάγια θα έχει στη διάθεσή της τον αρχηγό της, Ματίας Ογιάλα (29 χρονών, 1,99μ.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.