Μουρίνιο: «Ποτέ δεν ήμουν τυχερός στους ημιτελικούς»

Η άρνηση του Ζοζέ Μουρίνιο να παρίσταται στη συνέντευξη Τύπου μετά τους αγώνες πρωταθλήματος, τον έχει κάνει περιζήτητο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Εκεί η UEFA είναι αμείλικτη και τα πρόστιμα βαρύτατα, με αποτέλεσμα ο "εκλεκτός" να διακόπτει το "εμπάργκο" προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η άρνηση του Ζοζέ Μουρίνιο να παρίσταται στη συνέντευξη Τύπου μετά τους αγώνες πρωταθλήματος, τον έχει κάνει περιζήτητο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Εκεί η UEFA είναι αμείλικτη και τα πρόστιμα βαρύτατα, με αποτέλεσμα ο “εκλεκτός” να διακόπτει το “εμπάργκο” προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Μπάγερν, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε ότι γενικά οι ημιτελικοί δεν… τον “πάνε”, ενώ μίλησε και για το αγαπημένο του θέμα της διαιτησίας.

«Δεν ήμουν ποτέ τυχερός σε ημιτελικό» είπε και αναφέρθηκε στους δύο ημιτελικούς με τη Λίβερπουλ, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι. «Μια φορά έχασα επειδή η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και άλλη μία στα πέναλτι, που είναι περισσότερο θέμα τύχης». Αλλά υπάρχει κι ο περσινός ημιτελικός εναντίον της Μπαρτσελόνα, όπου «… όλοι γνωρίζουν τι συνέβη!»

Κι όσον αφορά την αυριανή προσπάθεια της ομάδας του να ανατρέψει το 2-1 του Μονάχου, ο Μουρίνιο είπε: «Αυτή τη φορά έχω ελπίδες, παρότι χάσαμε στο πρώτο ματς από γκολ οφσάιντ. Ο διαιτητής ήταν γενικά καλός, αλλά έκανε ένα λάθος. Κι εγώ και όλοι μας κάνουμε λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.