Χωρίς Ιτάνζ στη Νέα Σμύρνη

Ο Γιώργος Δώνης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιτάνζ και Καραμάνο, τη στιγμή που ο Μπάλας βρίσκεται στην 20μελή αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Δώνης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιτάνζ και Καραμάνο, τη στιγμή που ο Μπάλας βρίσκεται στην 20μελή αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια, με 2 νίκες, μία ισοπαλία και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στόχος του είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο:  Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Γκαρσία, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Επστάιν, Καραγκούνης.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η κόντρα των δύο νεαρών προπονητών. Μάντζιος εναντίον Δώνη. Αμφότεροι, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν μήνα Μάρτιο στη Νέα Σμύρνη ήταν στις 29 Μαρτίου του 1981, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.
Σε συνολικά 10 παιχνίδια των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έχει 5 νίκες 2 ισοπαλίες, ενώ η ομάδα του Περιστερίου έχει φύγει με το τρίποντο 3 φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.