Γίνεται… Ρωμαίος ο Κλάιφερτ!

Τον επόμενο Σαλάχ βλέπει στο πρόσωπο του Τζάστιν Κλάιφερτ η Ρόμα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά στην απόκτησή του.

Τον επόμενο Σαλάχ βλέπει στο πρόσωπο του Τζάστιν Κλάιφερτ η Ρόμα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο 19χρονος εξτρέμ αναχώρησε εσπευσμένα από την Ίμπιζα όπου έκανε τις διακοπές του προκειμένου να επιστρέψει στο Άμστερνταμ και από εκεί να μεταβεί στη Ρώμη όπου και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο συμφωνία που θα φτάσει στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα προβλέπει και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, από τον οποίο οι Ολλανδοί θεωρούν ότι θα βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες τις συμφωνίας άμεσα ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί το deal μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Υπέρμαχος της μετακίνησης του παίκτη στη Ρώμα και όχι σε μεγαλύτερο κλαμπ είναι και ο Πάτρικ Κλάιφερτ. Ο πατέρας του Τζάστιν και σπουδαίος άσσος του παρελθόντος δήλωσε πως ο θα βοηθήσει τον μικρό μια ασφαλέστερη και πιο αργή μετάβαση προς το υψηλότερο αγωνιστικό σκαλοπάτι (βλέπε Μπαρσελόνα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον).

Την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, πρώτη γεμάτη της καριέρας του, ο Τζάστιν Κλάιφερτ πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 30 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα του Άγιαξ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.