Γλυκιά ήττα για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια έχασε με 2-1 από τη Σεβίλη στην Ανδαλουσία, αλλά προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου χάρη στο 1-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα.

Η Βαλένθια έχασε με 2-1 από τη Σεβίλη στην Ανδαλουσία, αλλά προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου χάρη στο 1-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα. Μάλιστα τα πράγματα δεν ήταν και τόσο δύσκολα για τις “νυχτερίδες” στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, η Βαλένθια πήρε το προβάδισμα στο 67′ με ψύχραιμο πλασέ του μόνιμου σκόρερ της, Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70′ με δυνατό σουτ του Ράκιτιτς από την περιοχή, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ανατροπή με αυτογκόλ του Βίκτορ Ρουίθ.

Στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που απέμεινε, ωστόσο, οι παίκτες του Μαρσελίνο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση, αν και πρόλαβαν να… χάσουν μια καλή ευκαιρία με τον Φρεντερίκ Κανουτέ.

ΣΕΒΙΛΗ: Χάβι Βάρας, Ναβάρο (71′ Κανουτέ), Σπάχιτς, Φάσιο, Κάσερες, Ρέγες, Τροχόφσκι (63′ Ράκιτιτς), Χεσούς Νάβας, Μέντελ, Μανού, Νεγρέδο

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγο Άλβες, Μιγκέλ, Ματιό, Ραμί, Άλμπα, Βίκτορ Ρουίθ, Αλμπέλδα, Μπανέγα (77′ Ντάνι Παρέχο), Φεγκουλί (82′ Πάμπλο Ερνάντεθ), Σολδάδο, Ζόνας (68′ Κόστα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.