Μιλάνε για Ουάρντα αλλά …

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απασχολεί ομάδα του εξωτερικού. Μετά τους Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Αμρ Ουάρντα να γραφτεί σε αθλητική ιστοσελίδα της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία ο Αιγύπτιος ακραίος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Τραμπζουνσπορ

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απασχολεί ομάδα του εξωτερικού. Μετά τους Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Αμρ Ουάρντα να γραφτεί σε αθλητική ιστοσελίδα της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία ο Αιγύπτιος ακραίος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Τραμπζουνσπορ. Είναι χαρακτικό δε, πως υπάρχει αναφορά και σε συγκεκριμένα ποσά, υποστηρίζοντας πως η τουρκική ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό έναντι διακοσίων χιλιάδων ευρώ, ενώ στη σχετική πρόταση αναφέρεται πως υπάρχει κι η οψιόν εξαγοράς του έναντι δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ. Το … αποκαλυπτικόν του πράγματος προχωρά αφού – σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα – υπήρξε πρόταση από την Τέρεκ Γκρόζνι (σ.σ. την ομάδα από την οποία ο ΠΑΟΚ απέκτησε πρόσφατα τον Ζαμπά) ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, δίχως όμως να γίνει αποδεκτή.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαντάζει απίθανο να παραχωρηθεί ο διεθνής Αιγύπτιος, που αναμένεται την Κυριακή ν’ αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει αποκτηθεί επιθετικός και μετά τον δανεισμό του Κουλούρη, κανείς ποδοσφαιριστής που υπολογίζεται πως μπορεί να συνεισφέρει στο γκολ, δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσει. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια σπουδαία οικονομική πρόταση στην οποία κανείς δε θα μπορεί να πει «όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.