Μάλντροου: Να είμαστε ενωμένοι

Η πρώτη -επίσημη- νίκη της σεζόν ήρθε το Σάββατο απέναντι στον Ίκαρο στο Πρωτάθλημα της Α1 και πλέον ο Άρης φιλοδοξεί και στην παρθενική ευρωπαϊκή για φέτος.

Η πρώτη -επίσημη- νίκη της σεζόν ήρθε το Σάββατο απέναντι στον Ίκαρο στο Πρωτάθλημα της Α1 και πλέον ο Άρης φιλοδοξεί και στην παρθενική ευρωπαϊκή για φέτος. Ο Σαμ Μάλντροου τονίζει ότι αυτή μπορεί να επιτευχθεί, έστω και εκτός έδρας, αρκεί οι «κίτρινοι» να είναι μια… γροθιά.

«Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ. Παράλληλα, εξήγησε ότι «δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που όπως όλες οι λιθουανικές παίζει γρήγορο και ελεύθερο μπάσκετ. Το παν είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και από την στιγμή που ηττηθήκαμε στον πρώτο αγώνα από την Nίμπουρκ είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το πρόγραμμα της ομάδας που… βάρυνε με τον δεύτερο αγώνα εντός επταημέρου, ο Μάλντροου θεωρεί πως μόνο καλό θα κάνει στον Άρη. «Το γεγονός ότι δίνουμε πλέον δύο αγώνες την εβδομάδα θα μας βοηθήσει πολύ ως ομάδα και ειδικά εμάς που παίζουμε για πρώτη φορά εκτός Η.Π.Α. να κατανοήσουμε τον τρόπο που παίζεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ», είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.