Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για το “Haunting of Hill House” του Netflix

Όταν τα φαντάσματα δεν μένουν μόνο στο παρελθόν.Το κοινό του Netflix προετοιμάζεται για έναν...

Όταν τα φαντάσματα δεν μένουν μόνο στο παρελθόν.

Το κοινό του Netflix προετοιμάζεται για έναν ανατριχιαστικό Οκτώβριο. Η δημοφιλής πλατφόρμα προβολών αποκάλυψε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του “The Haunting on Hill House” που θα έρθει στις οθόνες μας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Η σειρά τρόμου θα έχει έκταση 10 επεισοδίων και έρχεται να προστεθεί στο πλευρό του “Chilling Adventures of Sabrina” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 26 Οκτωβρίου.

Με τη σειρά να περιγράφεται ως μια επίκαιρη αναβίωση του εμβληματικού μυθιστορήματος της Shirley Jackson, το “The Haunting of Hill House” περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα αδελφών που ως παιδιά μεγάλωσαν στο πλέον διάσημο στοιχειωμένο σπίτι της χώρας. Ως ενήλικες πλέον, η τραγωδία τους εξαναγκάζει να γυρίσουν και πρέπει να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος που δεν βρίσκονται όλα στο μυαλό τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά για μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το cast απαρτίζουν οι Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel και Victoria Pedretti, όπως επίσης και οι Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw και Julian Hilliard.

O Μike Flanagan των “Hush”, “Oculus” και “Gerald’s Game” αναλαμβάνει τη δημιουργία, σκηνοθεσία αλλά και εκτελεστική παραγωγή της σειράς, με την Meredith Averill να εκτελεί καθήκοντα co-showrunner και εκτελεστικής παραγωγού. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού θα μοιράζονται με τους Τrevor Macy, Justin Falvey και Darryl Frank. Την παραγωγή αναλαμβάνουν τα Amblin TV και Paramount Television.

Συγκαταλέγεται αυτή η σειρά ανάμεσα στις φθινοπωρινές επιλογές σας; Όποια και αν είναι η απάντηση ο οδηγός του IGN Greece για τις σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων εγγυάται να σας προσφέρει και άλλες επιλογές για το πρόγραμμά σας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.