Έτοιμος για ανανέωση ο Κόντε

Η Γιουβέντους διανύει μια χρονιά μαγική και ονειρεμένη με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, ο οποίος αναμένεται να επεκτείνει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κυρία.

Η Γιουβέντους διανύει μια χρονιά μαγική και ονειρεμένη με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, ο οποίος αναμένεται να επεκτείνει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κυρία. Ο Ιταλός τεχνικός, που έχει τους «μπιανκονέρι» στην πρώτη θέση της Σέριε Α και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, θέλει απλά κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Ο Κόντε θεωρεί ότι για να μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα σε τρεις διοργανώσεις (τις δύο εγχώριες και το Champions League) χρειάζεται να πραγματοποιήσει δυνατές και ουσιαστικές μεταγραφές. Για τη θέση του επιθετικού ακούγονται έντονα τα ονόματα των Σουάρες, Καβάνι και Γιόβετιτς και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ένα τουλάχιστον «βαρύ» όνομα θα μετακομίσει στο Τορίνο.

Το τρέχον συμβόλαιο του Κόντε με τη Γιούβε λήγει το 2013 και πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου του Πιεμόντε είναι να «δέσουν» τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας μέχρι το 2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.