Νίκησε ο Άρης… Λυκογιάννης

Νίκη πλέι οφ πήρε ο Χολαργός που κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον Άρη με 58-59, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επέστρεψε από το -17. Ο Άρης μπορούσε να πάρει το ματς στην εκπνοή, αλλά ο Βεργίνης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Νίκη πλέι οφ πήρε ο Χολαργός που κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον Άρη με 58-59, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επέστρεψε από το -17. Ο Άρης μπορούσε να πάρει το ματς στην εκπνοή, αλλά ο Βεργίνης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Το νικητήριο καλάθι για τον Χολαργό πέτυχε ο Αγκμπελέζε τρία δεύτερα πριν το τέλος της αναμέτρησης κι αφού πριν ο Λοβ είχε περάσει κάτω από τη στεφάνη για να δώσει στον συμπαίκτη του δύο πολύ εύκολους πόντους. Ακολούθησε τάιμ άουτ, ο Αρης επανέφερε τη μπάλα στον ελεύθερο Βεργίνη, ωστόσο ο Έλληνας παίκτης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων που επιχείρησε.

Οι δύο πρωταγωνιστές της τελευταίας επίθεσης του Χολαργού, Λοβ και Αγκμπελέζε, ήταν και οι κορυφαίοι όσον αφορά το σκορ για τους νικητές αφού τελείωσαν το παιχνίδι με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Πολύ «γεμάτη» εμφάνιση από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που πέτυχε 6 πόντους, έχοντας παράλληλα 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο.

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε συνολικά 22 πόντους, έπεσε θύμα της καταπληκτικής άμυνας του Χολαργού και είχε σημαντικό πρόβλημα να δημιουργήσει συνθήκες για σωστές επιθέσεις.

Από τον Άρη ο Μπελ προσπάθησε, όμως κι εκείνος διακρίθηκε κυρίως στο πρώτο μέρος και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στην επανάληψη. Ο ΜακΓκι σταμάτησε στους 10 πόντους, ενώ ο Σλαφτσάκης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κυρίως στην άμυνα.

Άρης (Καστρίτης): Φλιώνης 5(1), Μποχωρίδης 4, ΜακΓκι 10, Μπελ 14(2), Χάρις, Σλαφτσάκης 8(1), Βεργίνης 8(2), Τζόουνς 4, Νταλό 2, Κάιζερ 3.

Χολαργός (Λυκογιάννης): Κώττας 2, Φιτζπάτρικ 5(1), Γιάνκοβιτς 6, Τάλτον 7, Χόκινς 7(1), Καμπερίδης, Σπυριδωνίδης 5(1), Σκουλίδας 3(1), Οκερεαφόρ, Αγκμπελέζε 10, Λοβ 14(1).    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.