Φορτούνης: «Πρώτα απ’ όλα η ομάδα» (video)

Ο Κώστας Φορτούνης ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» ότι αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάει τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους στόχους του.

Ο Κώστας Φορτούνης ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» ότι αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάει τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους στόχους του. Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ που «χτύπησε» άλλες δύο φορές στους «Ζωσιμάδες», μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία του με τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φορτούνης:

«Το μόνο που κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και οι ατομικές διακρίσεις έρχονται. Κάθε γκολ σε ανεβάζει και σε κάνει πιο δυνατό».

Για τη συνεργασία του με τον Ντουρμάζ:
«Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, ακόμα και στις προπονήσεις προσπαθούμε συνέχεια να βρισκόμαστε. Αυτό μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη γιατί με βοηθάει αφάνταστα και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον».

Για το ότι πίσω του βρίσκονται δύο «καθαρόαιμοι» αμυντικοί χαφ:
«Οι μεγάλες ομάδες επιθετικά τουλάχιστον θέλουν παίκτες στην επίθεση να είναι ξεκούραστοι. Κι εμείς δε γυρνάμε πολλές φορές πίσω, έχουμε δύο αμυντικά χαφ που δουλεύουν ουσιαστικά για μας. Εμείς είμαστε ξεκούραστοί και μπορούμε να δημιουργούμε φάσεις στον χώρο».

Αν του αρέσει να σκοράρει με απευθείας φάουλ:
«Μου αρέσει πάρα πολύ το φάουλ και φέτος δεν είχα βάλει κανένα και ήμουν στεναχωρημένος».

Για τον στόχο του πρώτου σκόρερ:
«Είναι ένας στόχος ο αυτός του πρώτου σκόρερ αλλά δεν το κυνηγάω, αν είναι θα έρθει μόνος του. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου, πρώτα από όλα είναι η ομάδα. Δεν βάζω πρώτα τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα αλλά δεν το επιδιώκω. Εγώ απλώς θέλω να βοηθάω την ομάδα μου είτε με γκολ, είτε με ασίστ». 

Για τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο όταν πρόσφατα ο Μάρκο Σίλβα τον άφησε εκτός αποστολής: «Πολλά γράφτηκαν, πολλά άκουσα και εγώ. Να ξέρετε ότι δεν ισχύει τίποτα. Ο προπονητής αποφάσισε για δικούς τους λόγος να μείνω εκτός. Σέβομαι κάθε απόφασή του, εγώ το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος. Όπως συμβαίνει πάντα, κάθε φορά που μένεις εκτός αγώνα πεισμώνεις και δουλεύεις περισσότερο, όπως έκανα και εγώ αυτή τη φορά. Έκατσα και σκέφτηκα, ξεκουράστηκα σωματικά και ψυχολογικά και δούλεψα σκληρά στις προπονήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.