Ετοιμάζει Νίνη και Κάρα για την Κρήτη

Τους Σωτήρη Νίνη και Γιώργο Καραγκούνη ετοιμάζει για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τους Σωτήρη Νίνη και Γιώργο Καραγκούνη ετοιμάζει για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Σιμάο και Κατσουράνη, οι οποίοι θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αν τελικά οι δυο παίκτες αγωνιστούν στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο μετά τις 6 Μαρτίου 2011 και την ήττα 2-0 από τη Λάρισα εκτός έδρας. Ο Καραγκούνης έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις την εφετινή σεζόν ως βασικός. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή του «τριφυλλιού» θα επιστρέψει και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Γάλλος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Επίσης, οι Σπυρόπουλος και Μαρίνος προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο Ιωαννίδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε την Πέμπτη, με το κλίμα στην Παιανία να είναι ακόμα βαρύ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Η προετοιμασία των «πράσινων» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.