Πιθανή παρουσία Ερντογάν στο φάιναλ φορ

Εξαιρετικά πιθανή σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν χθες το μεσημέρι θεωρούν οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα την παρουσία του Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν στο φάιναλ φορ!

Εξαιρετικά πιθανή σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν χθες το μεσημέρι θεωρούν οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα την παρουσία του Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν στο φάιναλ φορ!

Οι Τούρκοι ενημέρωσαν την Ευρωλίγκα ότι υπάρχει πρόθεση του Τούρκου πρόέδρου να εμφανιστεί στον αυριανό ημιτελικό Φενέρ-Ζάλγκιρις στη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου. Παρότι δεν έγινε επίσημα γνωστό, ούτε ειπώθηκε με σιγουριά ο Ερντογάν θέλει να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Φενέρ να παίξει σε δεύτερο συνεχόμενοι τελικό της διοργάνωσης. Κάτι που σημαίνει ένα μικρό έξτρα πονοκέφαλο για τη διοργανώτρια αρχή αφού είναι γνωστό ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνοδεύεται από εξαιρετικά μεγάλο αριθμό φρουρών.

Και πέρσι στο φάιναλ φορ της Πόλης υπήρχε ανάλογη ενημέρωση μάλιστα είχε προβλεψθεί και ειδικός χώρος στην εξέδρα του γηπέδου για τον Ερντογάν και περίπου 100(!) μέλη της προσωπικής του φρουράς. Παρόλα αυτά ο Ερντογάν την τελευταία στιγμή ακύρωσε την παρουσία του όχι για λόγους ασφαλείας αλλά για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Το επιτελείο του εκτίμησε ότι η σύνθεση του κόσμου στο φάιναλ φορ ήταν άβολη για τον Τούρκο ηγέτη και υπήρχε ενδεχόμενο στη διάρκεια της παρουσίασης του να υπάρχουν εκτεταμένες αποδοκιμασίας. Και αποφασίστηκε να μην πάει στο γήπεδο. Φέτος, βέβαια με το φάιναλ φορ στο Βελιγράδι και λιγοστούς Τούρκους  εκδρομείς στην πόλη δεν υπάρχουν ανάλογοι φόβοι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.