Το ντέρμπι Φέγενορντ – Αϊντχόφεν στα κανάλια Novasports!

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος, Φέγενορντ – Αϊντχόφεν.

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος, Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, καθώς κι άλλους 10 αγώνες για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat, για το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga και για το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie.
  
Στο ντέρμπι της Ολλανδίας για την 18η αγωνιστική, η Φέγενορντ θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 15:30 από το Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στο Ρότερνταμ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής για το ολλανδικό πρωτάθλημα το οποίο επαναρχίζει έπειτα από διακοπή περίπου ενός μήνα. Η Φέγενορντ, 3η στη βαθμολογία με 36 βαθμούς, υποδέχεται την Αϊντχόφεν που έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση. Πέντε σερί νίκες μετράνε στο Ρότερνταμ οι γηπεδούχοι επί της μεγάλου αντιπάλου τους. Τελευταία εντός έδρας ήττα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2009 με σκορ 3-1. Επίσης για το πρωτάθλημα της Eredivisie το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 19:30 το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Καμπούρ – Φίτεσε σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 13:30 το Novasports 3 θα δείξει την αναμέτρηση Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Οι γηπεδούχοι είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Αγιαξ είναι στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος με 41 βαθμούς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Αγιαξ είχε επικρατήσει με σκορ 4-0.

Το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat συνεχίζεται με την 21η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 21:30 θα δουν τον αγώνα Νις – Ανζέ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στην Κυανή Ακτή η Νις φιλοξενεί την Ανζέ και με νίκη μπαίνει για τα καλά στη μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το έργο των Νισουά αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς η φετινή έκπληξη του Championnat έχει πετύχει 5 νίκες σε 9 αναμετρήσεις μακριά από το σπίτι της και είναι μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 18:00 το παιχνίδι Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Σε ανοδική πορεία η Τουλούζ προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Παρί που είναι αήττητη στη Ligue 1 στα τελευταία 29 παιχνίδια της και τρέχει νικηφόρο σερί 4 αγώνων με τέρματα 13 υπέρ και 1 κατά. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Μπορντό – Λιλ από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι γηπεδούχοι του Σανιόλ προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στο Μονπελιέ και οι φιλοξενούμενοι του Αντονετί “τρέχουν” ένα σερί επτά αήττητων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις από τον Νοέμβριο. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 22:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Σεντ Ετιέν – Λιόν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Λιόν στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο Championnat. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τη Ναντ. Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλουν οι φιλοξενούμενοι που μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Για την 18η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τοντέλα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ κυνηγάει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Με όπλο της την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, και την 4η καλύτερη στην Ευρώπη, έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Η ουραγός Τοντέλα έχει κρατήσει φέτος μόνο μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 22:45 το Novasports 4 θα προβάλει την αναμέτρηση Εστορίλ – Μπενφίκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα η Μπενφίκα, παίζει για 2η σερί αγωνιστική εκτός έδρας, αυτήν τη φορά απέναντι στην Εστορίλ. Τέσσερις σερί νίκες μετράει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, που συνεχίζει το “κυνήγι” της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια, η Εστορίλ ψάχνει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ώστε να βρεθεί σε ευρωπαϊκή τροχιά.  Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 22:30 το Novasports 3 θα δείξει τον αγώνα Γκιμαράες – Πόρτο σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. H Πόρτο είναι αήττητη από το 2001 στο Γκιμαράες. Οι “Δράκοι”, με 12 νίκες σε 17 ματς,  είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και -4 βαθμούς από την κορυφή και την Σπόρτινγκ. Από την άλλη μεριά, η Γκιμαράες είναι στην 8η θέση με 23 βαθμούς και 6 νίκες σε 17 ματς. Τέλος, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι Μποαβίστα – Σετούμπαλ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.  Κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία δίνει η Μποαβίστα τη Δευτέρα υποδεχόμενη τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Οι γηπεδούχοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες 12 αγωνιστικές! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες Σπόρτινγκ – Τοντέλα, Γκιμαράες – Πόρτο, Μποαβίστα – Σετούμπαλ και Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Νις – Ανζέ, Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορντό – Λιλ, Σεντ Ετιέν – Λιόν, Εστορίλ – Μπενφίκα θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:
Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/Eredivisie18 και στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie
Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-21 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1
Primeira Liga Πορτογαλίας www.novasports.gr/PrimeiraLiga18 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga
Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.