Αντί για λίρες του πούλησαν… αγριάδα!

Φοβόταν την χρεοκοπία και την πιθανή επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή και σκέφτηκε να επενδύσει τις οικονομίες του σε χρυσό, ένας επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα. Όμως, εμπιστεύθηκε λάθος πρόσωπα και, αντί για λίρες, αντίκρισε την... κάννη ενός πιστολιού!

Φοβόταν την χρεοκοπία και την πιθανή επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή και σκέφτηκε να επενδύσει τις οικονομίες του σε χρυσό, ένας επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα. Όμως, εμπιστεύθηκε λάθος πρόσωπα και, αντί για λίρες, αντίκρισε την… κάννη ενός πιστολιού!

Ο επιχειρηματίας διέδιδε ότι ζητούσε να αγοράσει χρυσές λίρες και, όταν τον πλησίασαν δύο άνδρες και μία γυναίκα που τον διαβεβαίωσαν ότι είχαν αρκετές, «τσίμπησε» το δόλωμα. Στο ραντεβού που έδωσαν, πήγε «φορτωμένος» με 20.000 ευρώ για να κάνει την αγορά. Όμως, οι δράστες τον ακινητοποίησαν, του άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν με ένα αυτοκίνητο, αφήνοντάς τον σύξυλο! Στην Ασφάλεια Ιωαννίνων όπου κατήγγειλε τη ληστεία, αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων τους δράστες, που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές.

* Θύμα ληστείας έπεσε στη Λάρισα ένας 21χρονος διανομέας φαγητού κατά τη διάρκεια της παράδοσης μιας παραγγελίας. Μόλις κατέβηκε από το μηχανάκι του, ακινητοποιήθηκε από δύο αγνώστους που, κρατώντας ο ένας μαχαίρι και άλλος ξύλο, τον ανάγκασαν να τους δώσει 100 ευρώ και το κινητό του. Στη συνέχεια, τον διέταξαν να φύγει και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή, Protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.