Υπόθεση έντεκα λεπτών…

Τη δέκατη νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος θριάμβευσε με 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και ως εκ τούτου παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Φούμτπολ Λιγκ.

Τη δέκατη νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος θριάμβευσε με 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και ως εκ τούτου παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Φούμτπολ Λιγκ.

Οι Κρητικοί «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς σε διάστημα έντεκα λεπτών στην αρχή της επανάληψης, οπότε και πέτυχαν δύο τέρματα λυγίζοντας την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τον Πλατανιά, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά και κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μιας και η ομάδα της Πέλλας παρουσιάστηκε σωστά «διαβασμένη» και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να γίνουν επικίνδυνοι μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα Αποστόλου.

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 48′ ο Δέντσας επιχείρησε μακρινό δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα της Αναγέννησης.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Πλατανιάς έφτασε και σε δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα. «Δράστης» αυτή τη φορά ήταν ο Μιρτσέτα, που με σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά το τέρμα της ομάδας των Γιαννιτσών και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν απόλυτα το ματς και στο 72′ έφτασαν στο 3-0 με σουτ του Χαϊκάλη από πλεονεκτική θέση, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία τους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73′ Μαραγκός), Μιρτσέτα (60′ Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Δράμι (78′ Πάγκαλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.