Δημόπουλος: «Θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Χρήστος Δημόπουλος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Δημόπουλος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους «ασπρόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Επίσης, υπογράμμισε πως ήταν υπέρ της παραμονής του Αναστασίου στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο Δημόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ: 

«Είναι σε καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και η ψυχολογία του είναι καλύτερη ενώ θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ – από την άλλη – έχει προβλήματα αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει. προβλήματα εκτός. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει… Για τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι θα παίξει ρόλο ο Μπεργκ. Εάν παίξει και είναι καλά τότε θα νικήσει εύκολα. Δεν νομίζω πάντως ότι το ματς αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ντέρμπι. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ειναι στο πικ τους και οι δύο ομάδες για να μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχει δείξει τίποτα». 

-για τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ: 
«Είναι καθαρά αποτελέσματα κακών επιλογών. Έχει έναν προεδρο οποίος βάζει χρήματα αλλά δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. Κάνει κακές επιλογές. Πήρε τεχνικό διευθυντή τον Άρνεσεν. Ο οποίος έκανε μεταγραφές και ο πρώτος παίκτης που πήρε ήταν ο τερματοφύλακας με συνολικό κόστος τρία εκατομμύρια. Ο πρόεδρος φταίει. Έχει πάρει τώρα πάλι δύο ξένους. Νομίζω ότι κανείς δεν ξέρει την ελληνική νοοτροπία στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε διάφορα πόστα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εύκολη λεία για τον Παναθηναϊκό σήμερα. 

Για τον Παναθηναϊκό; 
«Ο Γιάννης Αναστασίου έπρεπε να μείνει. Ήταν προπονητής και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα σήμερα. Φέτος ο κόσμος του ΠΑΟ ζήτησε κάτι παραπάνω. Έγιναν μεταγραφές αλλά δεν πήγαν καλά και έτσι φτάσαμε εδώ. Βλέπω τον Παναθηναϊκό και λέω κάθε πέρσι καικ καλύτερα. Έπρεπε να μείνει ο Αναστασίου. Και με 1-2 προσθήκες καλές θα γινόταν κάτι του χρόνου. Καθώς ήξερε την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.