“Τώρα πλέον καθένας μόνος του”

Απογοητευμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ από τη νέα ...υπομονή που ζήτησε ο Αδαμίδης. Όλα τα ενδεχόμενα πλέον ανοιχτά. Αυτός που έγινε έξαλλος μέσα στα αποδυτήρια από τη νέα υπομονή που ζήτησε η διοίκηση, ήταν ο Φαμπιάν Βάργκας.

Απογοητευμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ από τη νέα …υπομονή που ζήτησε ο Αδαμίδης. Όλα τα ενδεχόμενα πλέον ανοιχτά. “Έκρηξη” Βάργκας στα αποδυτήρια, μετά τη συνάντηση προέδρου – αρχηγών. Διαβάστε τι ειπώθηκε από Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές για τα “νέα” δεδομένα.

Το θολό τοπίο στα διοικητικά της Ένωσης, όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού οι παίκτες (εκτός από ελάχιστες οικονομικές “ενέσεις” που έχουν γίνει μέχρι τώρα) παραμένουν εδώ και αρκετούς μήνες απλήρωτοι. Την Πέμπτη οι “κιτρινόμαυροι” είδαν τους τρεις αρχηγούς να κατευθύνονται προς το γραφείο του Σταύρου Αδαμίδη και περίμεναν το τέλος της συνάντησης ώστε να πληροφορηθούν ευχάριστες ειδήσεις. Κι όμως για μια ακόμα φορά άκουσαν τη λέξη “υπομονή”, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων. Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές επέστρεψαν στα αποδυτήρια μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο για να ενημερώσουν τους συμπαίκτες τους, αλλά αρχικά αρκέστηκαν στη φράση: “Μια από τα ίδια”. Ο Λεονάρντο ήταν ο πρώτος που αντέδρασε: “Πείτε μας λεπτομέρειες. Περιμένουμε τόση ώρα να μάθουμε τι έγινε. Τι σας είπε”; Οι αρχηγοί ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με τον κ. Αδαμίδη, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα μπουν και πάλι κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους, με τον Βραζιλιάνο να μονολογεί: “Δε μπορούμε ούτε προγραμματισμό να κάνουμε. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι μέχρι τότε δε θα πάρουμε τίποτα”.

Ο Δέλλας πήρε και πάλι το λόγο: “Αυτό μας είπε. Είναι κατανοητό ότι για κάποιους είναι δύσκολο να περιμένουν κι άλλο. Όποιος μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι τότε, ας κάνει. Όποιος δε μπορεί, ας αποφασίσει τον τρόπο που θα κινηθεί από εδώ και στο εξής”.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου άρχισαν αμέσως τις μεταξύ τους συζητήσεις: “Τώρα πλέον ο καθένας θα ενεργεί για τον εαυτό του. Τόσους μήνες περιμένουμε, αλλά ακούμε μόνο λόγια. Η κατάσταση δεν πάει άλλο”, είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στα, γεμάτα ένταση, αποδυτήρια. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος προσπαθούσε να διατηρήσει την ηρεμία μεταξύ των παικτών: “Εσείς αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε. Κατανοώ απόλυτα ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν άλλο υπομονή. Όσο και όσοι μπορείτε περιμένετε μέχρι τις 20 του μήνα, να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν. Δε μπορεί όμως κανένας να σας κατηγορήσει οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβετε”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να κρατήσουν ενωμένη την ομάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

“Έκρηξη” Βάργκας για τη …νέα υπομονή

Αυτός που έγινε έξαλλος μέσα στα αποδυτήρια από τη νέα υπομονή που ζήτησε η διοίκηση, ήταν ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός ξέσπασε: “Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Όλο προβλήματα υπάρχουν. Το σπίτι μου είναι απλήρωτο και πρέπει συνεχώς να δικαιολογούμαι στον ιδιοκτήτη, το αυτοκίνητο επίσης απλήρωτο, δεν ξέρει κανένας πότε θα πληρωθούμε και ακούμε μόνο λόγια. Δεν αντέχω άλλο. Πως να αφοσιωθώ στην προπόνησή μου και στην ομάδα; Αφού τα προβλήματα δε μας αφήνουν…” Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση βγήκαν απ’ τα αποδυτήρια και άρχισαν την προπόνηση, εμφανώς επηρεασμένοι από τα όσα είχαν προηγηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.