Πανιώνιος: «Έπρεπε να χάσουμε»

Βολές κατά... παντός υπευθύνου εξαπέλυσε η ΠΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τις αποφάσεις της διαιτησίας στην ήττα απ' τον Ατρόμητο.

Βολές κατά… παντός υπευθύνου εξαπέλυσε η ΠΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τις αποφάσεις της διαιτησίας στην ήττα απ’ τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Πανιώνιος «έπρεπε να χάσει και και αν χρειαστεί… σφαγή.

Αναλυτικά:

Φαίνεται πως η φετινή μας πορεία, κάποιους προκαλεί. Φαίνεται πως δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διδάσκει απλά μαθήματα ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την τιτάνια προσπάθεια για την εξυγίανσή του.Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας καταδικάζεται (εν προκειμένω σε ήττα στο Περιστέρι), με γκολ οφ σάιντ. Σήμερα όμως δεν υπήρξε μόνο αυτό. Ανύπαρκτο πέναλτι, σταμάτημα των επιθετικών μας με ανύπαρκτα οφ σάιντ, κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο (και όλα αυτά διαπιστωμένα από το σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου) και γενικώς όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του αντιπάλου.

Ακατανόητη για εμάς η στάση του διαιτητή και των βοηθών του, η οποία ουσιαστικά πέρασε το μήνυμα: «Σήμερα πρέπει να χάσετε. Ακόμα και αν χρειαστεί… σφαγή».

Κύριοι, αφήστε μας να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Δώστε μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.Υ.Γ. Η επιστολή που είχε σταλεί στην ΕΠΟ πριν από μερικές εβδομάδες και ζητούσε τιμωρίες διαιτητών, προκειμένου οι υπόλοιποι να βάλουν μυαλό, προφανώς και ισχύει ακόμα. Σωστά;Υ.Γ. 2 Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία της εν λόγω τριπλέτας από την ΚΕΔ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.