Οι καλές αναμνήσεις του Φώτση και οι ευχές

Ήταν η πρώτη φορά από τη μέρα που πήρε το δρόμο για το Μιλάνο, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και έφυγε νικητής, αλλά... αποκλεισμένος. Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για τις όμορφες αναμνήσεις που έχει και από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο βρήκε μπροστά του για δεύτερη φορά φέτος, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει το παρών στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Ήταν η πρώτη φορά από τη μέρα που πήρε το δρόμο για το Μιλάνο, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και έφυγε νικητής, αλλά… αποκλεισμένος. Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για τις όμορφες αναμνήσεις που έχει και από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ευχήθηκε να καταφέρει να φτάσει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες βλέψεις κι ευελπιστώ να βρεθεί στο Final Four», δήλωσε.
 
«Έχω παίξει πολλά χρόνια στο γήπεδο αυτό (σ.σ. ΟΑΚΑ), με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και ό,τι συμβαίνει πριν το ματς δεν σημαίνει κάτι. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν τη νίκη, αλλά και εγώ για την ομάδα μου. Όταν αρχίζει ο αγώνας ξεχνάς τα πάντα και συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου», ήταν τα πρώτα λόγια του.
Ερχόμενος όμως, αντίκρυσε ξανά και τους φιλάθλους των «πρασίνων», οι οποίοι του επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή και ο «Μπάτμαν» δεν παρέλειψε να… ανταποδώσει, λέγοντας πως «ο κόσμος έρχεται να βοηθήσει και βοηθά την ομάδα, είναι ο 6ος παίκτης. Δημιούργησε και πάλι μία ωραία ατμόσφαιρα. Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Το να σε εκτιμά κάποιος γι’ αυτά τα χρόνια είναι ιδιαίτερο για εμένα.
 
Αν και στεναχωρήθηκε που η Αρμάνι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα της Ευρωλίγκα, εξήγησε πως «είχαμε πολύ καλή παρουσία σαν ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Ξέραμε ότι δεν είχαμε πολλές ελπίδες πρόκρισης. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».  Ερωτηθείς για τη ζωή στην… ξενιτιά, απάντησε πως όλα είναι μια συνήθεια τελικά. «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Το κακό είναι πως βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Είμαι επαγγελματίας όμως και έχω μάθει να ζω μακριά από το σπίτι μου», υποστήριξε.

Βέβαια, και με τον ίδιο να έχει αναφερθεί νωρίτερα στην «επίσημη αγαπημένη», δε γινόταν να μην αναφερθεί στην προσπάθεια της να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ρωτήθηκε αν θα δώσει το παρών στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά και η απάντηση ήταν μία και μοναδική: «Εννοείται. Έχουμε λίγο καιρό μέχρι το καλοκαίρι. Εγώ θα προσπαθήσω να βρίσκομαι κοντά στην Εθνική, όποτε με χρειάζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.