Καλάθης: «Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία επιλογής»

Ο Νίκ Καλάθης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 91-71.

Ο Νίκ Καλάθης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 91-71. 

Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για το πλεονέκτημα έδρας ενώ δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος των πλει οφ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
 
Για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα:
«Φυσικά και στα δύο, δεν υπάρχει διαχωρισμός. Και στους δύο τομείς αποδίδουμε εξίσου καλά. Το επιθετικό μας “ξεκλείδωμα” έρχεται μέσα από την ασφυκτική μας άμυνα. Σταματάμε τον αντίπαλο με την άμυνα μας και βγαίνουμε στο τρανζίσιον. Ωστόσο, έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας και πρέπει να τα ελαττώσουμε, καθώς καμιά φορά φαίνεται στο παρκέ ότι επικεντρωνόμαστε μόνο σε άμυνα ή επίθεση, επιλεκτικά». 


Για την πρόκριση:
«Δε μας απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδίδουμε σωστό και ωραίο μπάσκετ και να γινόμαστε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε αήττητοι στην κανονική περίοδο και αν έρθει το πλεονέκτημα έδρας τότε αυτό θα αποτελέσει επιβράβευση για μας». 

Για τα πλέι οφ: «
Δε μας απασχολεί αυτό. Είμαστε Παναθηναϊκός. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία επιλογής, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα παλέψουμε. Με την ομάδα και τους συμπαίκτες που έχω αισθάνομαι ασφάλεια». 

Για το τριπλ ντάμπλ: «Ειλικρινά δεν ξέρω (γελάει). Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποδίδω σωστά στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της. Αν είναι να έρθει το τριπλ νταμπλ, τότε με το καλό να έρθει». 

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι. Να έχουμε συγκέντρωση και το μυαλό μας στο παρκέ και το «διπλό» θα έρθει. Όπως είπα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δεν πρέπει να το αφήνουμε στην τύχη του». 


Για τους φιλάθλους της ομάδας:
«Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε βράδυ. Θα φοράμε τη φανέλα και θα είμαστε υπερήφανοι γι` αυτήν. Δεν μπορώ να δώσω μεγάλες υποσχέσεις, αλλά τα θέλω του κόσμου είναι και δικά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.