Ουζουνίδης: «Παίξαμε χωρίς ενέργεια»

Χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Πανιώνιος, όπως παραδέχθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Πανιώνιος, όπως παραδέχθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Δεν ήρθε δύσκολα η πρόκριση, απλά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάσεις. Ο Εργοτέλης είχε 1-2 ευκαιρίες να μπει στο ματς και τότε ίσως να ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς» ανέφερε ο τεχνικός των κυανέρυθρων.

Για τη χρησιμοποίηση παικτών που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα: «Όταν χρησιμοποιείς παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, περιμένεις ότι δεν θα υπάρχει συνοχή και ομαδικότητα. Αυτό ήταν εν γνώσει μας, αλλά έπρεπε να παίξουν και αυτά τα παιδιά, ώστε όταν τους χρειαστούμε στο πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι». 

Για το αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Να δούμε πρώτα την κλήρωση και βλέπουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.