Μαυρίας: Είμαστε το φαβορί (vid)

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνει ο Χάρης Μαυρίας, μιλώντας στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρεται στην "κούρσα τίτλου", στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό και στις φιλοδοξίες του με το Τριφύλλι.

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνει ο Χάρης Μαυρίας, μιλώντας στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρεται στην “κούρσα τίτλου”, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό και στις φιλοδοξίες του με το Τριφύλλι.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Χάρη Μαυρία…

«Όπως έχω πει η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και με το αναβληθέν παιχνίδι που μας έχει μείνει για να είμαστε ένα βήμα παραπάνω».

Αισθάνεστε ότι έχει αυτή την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρετε και μία βαθμολογική ανάσα;

«Ναι, έχουμε αυτή την ευκαιρία να πάρουμε μία βαθμολογική ανάσα, αλλά δεν έχει σημασία και πέντε και έξι βαθμούς να φύγουμε μακριά πάντα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίρνουμε τις νίκες»

Το πρωτάθλημα είναι μία πάρα πολύ δυνατή μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή εσείς έχετε το πρωτάθλημα. Εσύ βλέπεις την ομάδα σου ως φαβορί;

«Φυσικά θεωρώ την ομάδα ως φαβορί από αυτά που έχω δει στο γήπεδο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του πρωταθλήματος».

Κρύβει κινδύνους ο αγώνας με τον Λεβαδειακό γιατί είδαμε και στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ότι δυσκολευτήκατε πολύ στην τελική προσπάθεια. Τομέα όπου παρουσιάζει ένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε από το πρώτο ημίχρονο. Να μπαίνουμε δυνατά, να παίρνουμε προβάδισμα και μετά να μας βγαίνουν άνετα και χωρίς άγχος αυτά που θέλουμε».

Είναι επικίνδυνη ομάδα ο Λεβαδειακός; Έχει πάρει καλά αποτελέσματα.

«Έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα ο Λεβαδειακός και σιγά σιγά όσο περνάει και ο καιρός γίνεται και πιο δυνατή. Γι’ αυτό ακριβώς και εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, αυτοί που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σου δίνει ευκαιρίες. Παίζεις ως βασικός σε αρκετά παιχνίδια, παίρνεις λεπτά συμμετοχής. Εξελίσσεται η ποδοσφαιρική σου καριέρα όπως θα ήθελες;

«Ναι, είναι σημαντικό να παίζω αρκετά λεπτά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο στόχος της καριέρας μου. Σιγά σιγά όσο γίνεται να ανεβαίνω πιο ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.