Ανανεωμένη και με επιλογές

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ, η οποία μετά τη διακοπή θα παρουσιαστεί ανανεωμένη και με περισσότερες επιλογές.

Η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η πιο απαιτητική για την ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια, καθώς συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και ο χρόνος ξεκούρασης αναπόφευκτα είναι λιγότερος για τους «κιτρινόμαυρους».

Με ρόστερ που έχει ελλείψεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθοδήγησε την ομάδα του με πολλές απουσίες που επηρέασαν τα πλάνα του και περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τροποποίηση του σχεδιασμού του. 

Μπογέ, Αλμπάνης, Άλεφ, Λόπες, Πόνσε, Οικονόμου και Μάνταλος εσχάτως είναι παίκτες που αν τους είχε διαθέσιμους ο Εβρίτης τεχνικός σε όλα τα ματς, αναμφισβήτητα θα υπήρχε μεγαλύτερη φρεσκάδα, φυσικά περισσότερες λύσεις και ενδεχομένως ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. 

Είναι χαρακτηριστικό πως στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί επτά παίκτες πάνω από 400 αγωνιστικά λεπτά, ενώ οι δύο από αυτούς έχουν συμμετοχή και στα έξι 90λεπτα. 

Ο λόγος για τους Μπακασέτα και Μπάρκα που μετρούν 562 λεπτά. Λαμπρόπουλος (468), Σιμόες (445), Λιβάγια (438), Μπακάκης (425) και Γαλανόπουλος (405) είναι οι παίκτες που επίσης έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο… κουπί σε σχέση με τους υπόλοιπους. 

Η διακοπή θα δώσει σημαντικές ανάσες στους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ θα είναι πολύτιμη για να… επουλώσουν πλήρως τις «πληγές» τους οι τραυματίες. Είναι δεδομένο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πως η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρει τον Ουζουνίδη με έξι επιπλέον επιλογές για το βασικό σχήμα στη διάθεσή του. 

Η ταυτότητα που θέλει να δώσει ο 50χρονος τεχνικός, στον οποίο ευχόμαστε και χρόνια πολλά, θα μπορεί να γίνει πράξη από εδώ και πέρα, καθώς θα έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία για να παρουσιάσει την επιθετική και δημιουργική ΑΕΚ που έχει στο μυαλό του. 

Κλείνοντας, πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ σε αυτά τα έξι παιχνίδια ο Τάσος Μπακασέτας, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του Κορίνθιου μεσοεπιθετικού. 3 γκολ και 23 τελικές κάποιοι απ’ αυτούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.