Ο πολυτιμότερος του Οκτώβρη, Κρέσπο σε μια διαφορετική συνέντευξη (video)

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ απάντησε σε ξεχωριστές ερωτήσεις φίλων της ομάδας και οι απαντήσεις είχαν από φαγητά και ποιον συμπαίκτη του θα ήθελε για baby sitting μέχρι ποδόσφαιρο και φιλίες μέσα στην ομάδα

Ηταν σίγουρα μια ξεχωριστή συνέντευξη. Μια ξεχωριστή… ανάκριση. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ, ο Κρέσπο ήταν ο MVP για τον μήνα Οκτώβριο. Ετσι, απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν, ερωτήσεις διαφορετικές και κάποιες από αυτές όχι και τόσο συνηθισμένες.
Ο ΠΑΟΚ, στη σχετική δημοσίευση, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Χοσέ Κρέσπο κέρδισε το βραβείο του 11888 MVP για δεύτερη συνεχόμενη φορά, όντας ο πολυτιμότερος του Δικεφάλου για τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το κοινό του Δικεφάλου. Το πρωτόκολλο ήταν να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά αυτή τη φορά την “ανάκριση” του ανέλαβαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μέσω Twitter, σε μία απολαυστική συνέντευξη.
Λίγο πριν μπει στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα για 100στη φορά, ο Χοσέ Κρέσπο με την βοήθεια του PAOK TV απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, σε μία συνέντευξη εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει. Από τον Μέσι και την πρόκριση στους 32 του UEFA Europa League, στην κόμη του, τον συμπαίκτη-babysitter, το παστίτσιο και την προβολή του από τα New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.