Ομπράνοβιτς: «Φινάλε με μια νίκη»

Να κλείσει την κανονική περίοδο με μια ακόμα νίκη θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να κλείσει την κανονική περίοδο με μια ακόμα νίκη θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος υπογράμμισε πως θέλει από την ομάδα του μια καλή εμφάνιση.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Κλείνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος με αυτή την εντός έδρας αναμέτρηση. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα play offs απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Κολοσσός Ρόδου παίζει πολύ καλά φέτος και είναι κάτι που το αποδεικνύει και η θέση στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία. Είναι ένα σοβαρό παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε καλά, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να φυσικά το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Κώστας Τσαρτσαρής από την πλευρά του τόνισε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αυτό που θα θέλαμε είναι η νίκη, αλλά να συνοδευτεί από μια καλή εμφάνιση. Ο βασικός στόχος μας είναι αυτός και για να επιτευχθεί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα από την αρχή ως το τέλος του, αποφεύγοντας τα λάθη. Θέλουμε να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου με μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία φέτος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.