Κοντά στον Ούκρα η ΑΕΚ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ούκρα φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ούκρα φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις τελευταίες ημέρες επαφές με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό τη Ρίο Άβε, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε επαφές και με την Πόρτο, η οποία κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν. Τελικά, οι δυο πορτογαλικές ομάδες συμφώνησαν για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτή θα είναι η πρώτη χειμερινή μετεγγραφή της Ένωσης, η οποία συνεχίζει παράλληλα την αναζήτηση ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μιλοβάνοβιτς μελετάει σε συνεργασία με τον Γκουστάβο Πογιέτ ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.