Ντουντουνάκη και Εγγλεζάκης ξεχώρισαν στα «Βενιζέλεια»

Με τη συμμετοχή περίπου 200 αθλητών/τριών από 21 σωματεία της Ελλάδας, καθώς επίσης από Κύπρο και Γαλλία, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (14-15/4) στα Χανιά το μίτινγκ κολύμβησης «Βενιζέλεια».

Με τη συμμετοχή περίπου 200 αθλητών/τριών από 21 σωματεία της Ελλάδας, καθώς επίσης από Κύπρο και Γαλλία, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (14-15/4) στα Χανιά το μίτινγκ κολύμβησης «Βενιζέλεια». 

Η Αννα Ντουντουνάκη τίμησε για άλλη μία χρονιά τη διοργάνωση της ιδιαίτερης πατρίδας της και «έβγαλε» δύο αρκετά καλές κούρσες, με 59.80 στα 100μ. πεταλούδα και 2:16.82 στα 200μ. πεταλούδα. Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης πρώτευσε σε 400μ. ελεύθερο με 3:56.70, «αγγίζοντας» το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων του Ελσίνκι (3:56.40), ενώ ο ίδιος αθλητής έκανε 1:52.83 στα 200μ. ελεύθερο. 

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο -Χανιώτης- Απόστολος Παπαστάμος και ο Παναγιώτης Μπολάνος, που αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό εφήβων και βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Ελσίνκι.

Ο περιφερειακός προπονητής Κρήτης/Δωδεκανήσων, Βαγγέλης Παπαδάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό μίτινγκ κολύμβησης, με συμμετοχή πολλών αθλητών, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και απο το εξωτερικό. Τα “Βενιζέλεια” παλαιότερα, πριν από την διακοπή τους λόγω κρίσης, πέντε περίπου χρόνια πριν, αποτελούσαν έναν κορυφαίο θεσμό, με την συμμετοχή της ελίτ των αθλητών τόσο από την χώρα μας όσο και διεθνούς επιπέδου. Πιστεύω πως το μίτινγκ θα ξαναβρεί την αίγλη του, αρχής γενομένης από το φετινό που άφησε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.