Ουζουνίδης: «Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Τούμπα»

Το αποτέλεσμα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την άποψή του για τη ρεβάνς και τα μεταγραφικά των «κυανέρυθρων» κλήθηκε να σχολιάσει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο τεχνικός τους Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το αποτέλεσμα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την άποψή του για τη ρεβάνς και τα μεταγραφικά των  «κυανέρυθρων» κλήθηκε να σχολιάσει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο τεχνικός τους Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί. Θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι στην Τούμπα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα, αν μείνουμε όπως είμαστε τώρα. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι αν θα φύγουν κι άλλοι παίκτες και αν θα μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε. Είναι φυσιολογικό μετά από όσα ακούστηκαν να επηρέασαν λίγο την ομάδα». 

Για τη μεταγραφή του Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ: «Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φύγει ο Χατζηισαΐας. Ο στόχος της ομάδας από το καλοκαίρι ήταν να σωθεί γρήγορα και να πάρει κάποια χρήματα. Είμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και με τους περιορισμούς που υπάρχουν, δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε. Δεν νομίζω να φύγει και ο Μπακασέτας. Το να βρεις παίκτες κάτω των 24, με την ποιότητα του Χατζηισαΐα ή του Μπακασέτα αν φύγει από τώρα, δεν είναι εύκολο. Πήραμε τον Μπαργκάν πάνω από 24 ετών και έχουμε πρόβλημα. Το ξέραμε αλλά ήταν αναγκαίο». 

Για το θέμα Χατζηισαΐα που ξέσπασε πριν από το ματς: «Δεν είναι παράπονο. Απλά δεν υπήρχε λόγος να γίνουν πριν από το παιχνίδι. Δεν είναι καλό. Είναι αναγκαίο όμως για την ομάδα και το καταλαβαίνω, Υπάρχουν προβλήματα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.