Πανέτοιμος για το break πλεονεκτήματος

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα για την πρόκρισή του στο Final 4 του Βελιγραδίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00 Novasports1HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα για την πρόκρισή του στο Final 4 του Βελιγραδίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00 Novasports1HD). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια, καθώς η σειρά βρίσκεται ήδη στο 1-1.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπάρχουν στους «ερυθρολεύκους», καθώς ο Μιλουτίνοφ έχει τεθεί εκτός «μάχης» για τον αγώνα της Τρίτης και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα τεθούν οι Παπανικολάου, Στρέλνιες, Μπόγρης και Πρίντεζης, οι οποίοι όμως ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Αν χρειαστεί οι συγκεκριμένοι παίκτες θα κάνουν ένεση, για να αγωνιστούν στο τρίτο ματς της σειράς.

Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι Λιθουανοί θα υποδεχτούν τους «ερυθρολεύκους» σε μια κατάμεστη «Zalgirio Arena» και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να κάνουν το 2-1 στη σειρά και να έχουν δυο ευκαιρίες, για να αφήσουν εκτός Final 4 τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς επί λιθουανικού εδάφους σε οκτώ ματς, μετράει πέντε νίκες και τρεις ήττες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες (Ισπανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.