Μώραλης: “Υπάρχει μια καλή προοπτική”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" τόνισε πως ο αγώνας των "ερυθρολεύκων" με τη Ρουμπίν Καζάν θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM 94,6” τόνισε πως ο αγώνας των “ερυθρολεύκων” με τη Ρουμπίν Καζάν θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ για τους πρωταθλητές Ελλάδος.


Για τη διεξαγωγή του αγώνα: «Έχει ήλιο, με δόντια βέβαια. Το ματς θα γίνει κανονικά. Οι συνθήκες είναι καλύτερες από χθες. Το τερέν είναι εντελώς καθαρό και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη για αναβολή.


Είναι ένα παράξενο ματς. Δεν είναι μόνο η θερμοκρασία που είναι -15 βαθμούς Κελσίου. Δεν θα υπάρχουν πάνω από 1.000-1.500 άτομα στις κερκίδες σε ένα αχανές γήπεδο. Είναι μια περίεργη κατάσταση για όλους. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρουμπίν».


Για τη Ρουμπίν Καζάν: «Δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους και αυτό δεν τους ευνοεί. Παράλληλα διαθέτει λίγους Ρώσους παίκτες και περισσότερους ξένους, οπότε και γι’ αυτούς οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι εύκολες. Είναι μια κλασική ρωσική ομάδα, αλλά δεν είναι φόβητρο και μπορούμε να την αποκλείσουμε».


Για τους ποδοσφαιριστές: «Δεν έχω υπάρξει αθλητής για να ξέρω πόσο μπορεί να δυσκολευτεί ένας αθλητής. Τα παιδιά έλεγαν ότι κουράζεσαι πιο πολύ σε τέτοιες συνθήκες».


Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι βατές ομάδες, τόσο η Ρούμπιν όσο και η Σάλτσμπουργκ ή η Μέταλιστ στη συνέχεια, που ο Ολυμπιακός μπορεί να τις περάσει. Οι πρώτοι μας στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο Europa League. Η Ρούμπιν είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, όπως και αυτές από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος στους ’16’ αν περάσουμε. Υπάρχει μια καλή προοπτική, αλλά φυσικά αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο κι όχι στη θεωρία. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος 9-10 καλά ματς, τα 5 από αυτά ήταν στην Ευρώπη απέναντι σε σίγουρα καλύτερες ομάδες από αυτές που αντιμετωπίζουμε στο Europa League. Όλα αυτά μας δίνουν την ελπίδα ότι μπορούμε να φτάσουμε αρκετά παρακάτω, χωρίς να οριοθετούμε ποιο είναι αυτό το σημείο. Έχουμε μια καλή ομάδα, στην Ευρώπη ήμασταν αρκετά καλοί όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός έδρας. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά τα πάντα αποδεικνύονται στο γήπεδο, Θα δούμε πώς θα παίξουμε, τι αποτέλεσμα θα πάρουμε και αν αυτά σε αυτά που πιστεύαμε, είχαμε δίκιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.