Μιχαΐλοβιτς: “Περπατούσε ο Μπαλοτέλι”!

Αυτό το παιδί έχει αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του νωρίς... Σε όποια ομάδα και να πηγαίνει προκαλεί με τη συμπεριφορά του και το έκανε και στη Μίλαν. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος συγκέντρωσε τα πυρά του προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Αυτό το παιδί έχει αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του νωρίς… Σε όποια ομάδα και να πηγαίνει προκαλεί με τη συμπεριφορά του και το έκανε και στη Μίλαν. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος συγκέντρωσε τα πυρά του προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός πετάει στα σκουπίδια άλλη μια σεζόν κάνοντας τα τερτίπια του. Ο προπονητής του τον έβαλε στο 89′ στην αναμέτρηση με την τζένοα και εκείνος περπατούσε προκλητικά. Μιλάμε για έναν παίκτη που έμεινε εκτός δράσης από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Ιανουάριο και ο απολογισμός του όλη τη σεζόν είναι ένα γκολ.

Ο Μιχαΐλοβιτς, λοιπόν, μιλώντας για την προκλητική συμπεριφορά του Γκανέζου στην καταγωγή και διεθνή με την Ιταλία επιθετικού είπε: “Το λάθος για τη χρησιμοποίηση παικτών που δεν έχουν τη διάθεση να τρέξουν και να τα δώσουν όλα μέχρι τι τελευταίο λεπτό είναι δικό μου. Δεν το έκανε μόνο ο Μπαλοτέλι. Το έκαναν και άλλοι και γνωρίζουν οι ίδιοι σε ποιους αναφέρομαι”…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.