Λείπουν 120 χιλιάδες ευρώ

130 χιλιάδες ευρώ έχει ήδη μαζέψει ο Δημητρέλος από τις 250 χιλιάδες που πρέπει να έχουν βρεθεί μέχρι το βράδυ για να ελπίζει η ΑΕΚ ότι θα πάρει αδειοδότηση. Ψάχνουν τον Νοτιά στην ΠΑΕ, αφού για ένα μικρό χρηματικό ποσό, είναι και πάλι ορατό το φάσμα του αποκλεισμού.

130 χιλιάδες ευρώ έχει ήδη μαζέψει ο Ανδρέας Δημητρέλος από τις 250 χιλιάδες που πρέπει να έχουν βρεθεί μέχρι το βράδυ για να ελπίζει η ΑΕΚ ότι θα πάρει αδειοδότηση. Ψάχνουν τον Νοτιά στην ΠΑΕ, αφού για ένα μικρό χρηματικό ποσό, είναι και πάλι ορατό το φάσμα του αποκλεισμού.

Το …βαρέλι δεν έχει πάτο στην ΑΕΚ, με το ένα πρόβλημα να διαδέχεται το άλλο. Κι όμως οι άνθρωποι που κρατούσαν τόσα χρόνια τις τύχες της ομάδας στα “χέρια” τους παραμένουν απόντες. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση που τηρούν αυτές τις μέρες ο Νίκος Νοτιάς, ο Πέτρος Παππάς και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Την ώρα που ο Ανδρέας Δημητρέλος “τρέχει” όλη μέρα για να μπορέσει, μέσω δικών του, προσωπικών φίλων, να βρει τις 250 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται μέχρι απόψε το βράδυ για να πληρωθούν πρώην παίκτες της ομάδας (οι οποίοι υπέγραψαν ότι πληρώθηκαν για να διευκολύνουν την Ένωση), δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από τους πρώην και νυν μετόχους.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες ο Μάκης Κασνακίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Νοτιά και του εξήγησε ότι είναι άμεσα αναγκαίο το παραπάνω ποσό, ώστε να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να υπόσχεται ότι θα κάνει ό, τι μπορεί. Προς το παρών πάντως οι υποσχέσεις έχουν μείνει στα λόγια, αφού δεν έχει στείλει ούτε ευρώ, ενώ μέχρι και χθες, αν και τον έψαχνε ο πρόεδρος της ομάδας, δεν κατάφερε τελικά να μιλήσει μαζί του. Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, εκτός αν μέσα στη μέρα ο κ. Νοτιάς στείλει τα υπόλοιπα 120 χιλιάδες ευρώ και μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό. Φυσικά ο κ. Δημητρέλος έχει απευθυνθεί και σε άλλους πρώην μετόχους, χωρίς όμως κανένας, προς το παρών τουλάχιστον, να έχει απαντήσει θετικά, έστω και για να βάλει μικρότερο ποσό, με το οποίο θα …πλησιάσει στο στόχο των 250 χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά, ακόμα με τα χρήματα αυτά, σε καμία περίπτωση δε δίνεται λύση στην ΑΕΚ, αφού το μεγάλο “αγκάθι” παραμένει η τεράστια οφειλή προς την εφορία. Γι’ αυτό και οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να πείσουν και τον Πέτρο Παππά να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για τα χρόνια που ήταν μεγαλομέτοχος. Ο κ. Δημητρέλος βρίσκεται από το πρωί στους …δρόμους, τόσο για να πείσει φίλους του να βοηθήσουν την ομάδα, όσο και για να δώσει το παρών είτε στη βουλή, είτε σε δημόσιες υπηρεσίες ώστε να πετύχει ρύθμιση για τις οφειλές και φυσικά για να πάρει φορολογική ενημερώτητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.