Απρόοπτα με Σολτάνι, Ακόστα και Καστίγιο

Εκεί που ο Μανουέλ Μασάδο μετρούσε επιστροφές και για πρώτη φορά, μετά από καιρό, είχε σχεδόν όλη την ομάδα στη διάθεσή του, ήρθαν τα απρόοπτα!

Εκεί που ο Μανουέλ Μασάδο μετρούσε επιστροφές και για πρώτη φορά, μετά από καιρό, είχε σχεδόν όλη την ομάδα στη διάθεσή του, ήρθαν τα απρόοπτα! Την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι Σολτάνι και Ακόστα, ενώ δεν συμμετείχε καθόλου ο Καστίγιο, κάνοντας τον Πορτογάλο να αναζητά παπά για αγιασμό..

Πιο συγκεκριμένα ο Αλγερινός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ισπανό, καθώς οι ενοχλήσεις που αποκόμισε από το ματς με τον Πανιώνιο δεν λένε να υποχωρήσουν και μάλιστα έγιναν εντονότερες. Σε ότι αφορά στον Καστίγιο οι δικές του ενοχλήσεις στο γόνατο επανήλθαν και ως εκ τούτου δεν μπήκε καθόλου στη διαδικασία της προπόνησης. Ο Μεξικανός θα δοκιμάσει να βγάλει το χαλάρωμα του Σαββάτου και εάν τα καταφέρει θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Αθήνα, διαφορετικά θα μείνει για δεύτερο συνεχές ματς, εκτός μάχης.

Το μόνο ευχάριστο για τον Μασάδο ήρθε από το «μέτωπο» του Στέλιου Τσουκάνη, του οποίου οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο υποχώρησαν, θέτοντας εαυτό στη διάθεση της ομάδας.

Εξάλλου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες  Παπαστεριανός, Ντίκο, όπως και ο Τόχα ο οποίος όσο αντιδρά στον διακανονισμό που του προτείνεται θα βρίσκεται εκτός πλάνων.

Το Σάββατο το πρωί ο Μασάδο θα προπονήσει για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του, θα δει ποιοι τελικά είναι διαθέσιμοι και ακολούθως θα καταρτίσει την αποστολή η οποία λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι κρίσιμο και παρά τα προβλήματα που προκύπτουν, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να το κερδίσει, αν θέλει να παραμείνει ζωντανός στη μάχη που δίνει για είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος.    

Εντεχνη βραδιά στο Aris Sports Cafe

Οι μουσικές βραδιές στο «Κλ. Βικελίδης» συνεχίζονται. Το Aris Sports Cafe, με θέα το γήπεδο της ομάδας (!), προσκαλεί τον κόσμο σε μια ακόμη μουσική εμπειρία: « Έντεχνη Βραδιά στο ARIS Sports Cafe αυτήν την Παρασκευή. O Γιώργος Κάμας, ο Μηνάς Ζαχαριάδης, ο Τάσος Αγγουράς και η Νάσια Νίκου σας προσκαλούν για δεύτερη φορά, στο μουσικό ταξίδι που παρουσιάζουν, με βάση το έντεχνο ελληνικό τραγούδι αλλά και αρκετά περισσότερο ροκ κομμάτια (ελληνικά και ξένα…). Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος είναι ελεύθερη, το ποτό κοστίζει 5? και η μπύρα3?. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε το ARIS Sports Cafe στο 2310-334339. Ώρα έναρξης εκδήλωσης 22:00».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.