Στο μεγάλο cast του “The French Dispatch” προστέθηκε ο Henry Winkler

Μαζί με τους Bill Murray και Benicio del Toro.Η νέα ταινία του Wes Anderson, "The French...

Μαζί με τους Bill Murray και Benicio del Toro.

Η νέα ταινία του Wes Anderson, “The French Dispatch”, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα με ένα πολύ δυνατό cast, δεν έχασε όμως την ευκαιρία να προσθέσει και τον Henry Winkler, σύμφωνα με το THR.

Τον ηθοποιό έχουμε δει περισσότερο σε κωμικές ταινίες, όπως τα “The Waterboy” και “Click”, πιο πρόσφατα ωστόσο μας σύστησε τον ρόλο του Gene Cousineau για τη σειρά “Barry” του HBO και, νωρίτερα, τον ρόλο του Barry Zuckerkorn για το “Arrested Development”.

Ο ηθοποιός κάνει την επιστροφή του στον κινηματογραφικό χώρο για να βρεθεί “στον 20ο αιώνα στο παριζιάνικο γραφείο μίας αμερικανικής εφημερίδας”, υπό την καθοδήγηση του Anderson.

Το cast που συμπληρώνει απαρτίζεται από γνωστά ονόματα. Οι Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Benicio Del Toro, Owen Wilson, Adrien Brody, Jeffrey Wright, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Lois Smith, Bob Balaban και Steve Park βρίσκονται ήδη στο γαλλικό πλατό μαζί με τους Γάλλους ηθοποιούς Léa Seydoux, Mathieu Amalric και Denis Ménochet.

Για την υπόθεση της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα παραπάνω, πέρα του ότι θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές ιστορίες.

Ο Anderson έχει φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες αρκετές γνωστές ταινίες, με πιο πρόσφατη το “Isle of Dogs”, μία περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που κατάφερε να κερδίσει μία θέση στη δεκάδα των box office, με $5 εκατομμύρια σε έσοδα.

Το 2014 η ταινία του “The Grand Budapest Hotel” κέρδισε την εκτίμηση κοινού και κριτικών, 4 Όσκαρ και μία υποψηφιότητα για τον Anderson, ο οποίος συνολικά μετράει, μέχρι και σήμερα τις 6 υποψηφιότητες, χωρίς να έχει κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.