Δυσκολεύουν τα πράγματα…

Η περίπτωση του να βρεθεί δεύτερη ελληνική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύει ακόμα περισσότερα με τα τωρινά δεδομένα.

Η περίπτωση του να βρεθεί δεύτερη ελληνική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύει ακόμα περισσότερα με τα τωρινά δεδομένα. 

Συγκεκριμένα, αν αποφευχθεί το «Grexit», τότε η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ θα τοποθετηθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο, στο γκρουπ των αδύνατων. 

Έτσι, όποιος εκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου ή ΠΑΟΚ τερματίσει στην πρώτη θέση θα βρεθεί μαζί με τις Φενέρ, Σπάρτα Πράγας, Γιουνγκ Μπόις και Άστρα Γκιούργκιου. 

Αυτό, αυτόματα σημαίνει πως, με τα σημερινά δεδομένα, η ελληνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Λυών, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Κλαμπ Μπριζ και Αϊντχόφεν. 

Αν καταφέρει μάλιστα να προκριθεί τότε τα πράγματα δεδομένα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αφού στα πλέι οφ για τους ομίλους θα πρέπει να αφήσει εκτός μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Βιγιαρεάλ, Ρόμα, Πόρτο ή Γκλάντμπαχ. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το πιθανότερο είναι να δώσει και ο Ολυμπιακός προκριματικά ξεκινώντας από τον τρίτο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών και θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς με αντιπάλους πρωταθλητές μη προηγμένων πρωταθλημάτων.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.